Meniu
Your Cart

Oferte speciale

 Maneci lungiCamasa_casual_elegantaInchidere: nasturiMaterial:  100% poliesterModel si culori ca in imaginiSfaturi: (spalat 30 grade , calcat la abur)  *Va rugam verificati ghidul de marimi, in cm, de mai jos . OBSERVATII: POT EXISTA ERORI DE 1-3 CM MARI..
89RON 120RON
Fără TVA:89RON
 Maneci lungiCamasa_casual_elegantaInchidere: nasturiMaterial:  100% poliesterModel si culori ca in imaginiSfaturi: (spalat 30 grade , calcat la abur) *Va rugam verificati ghidul de marimi, in cm, de mai jos. OBSERVATII: POT EXISTA ERORI DE 1-3 CM MARIME ..
89RON 120RON
Fără TVA:89RON
 Maneci lungiCamasa_casual_elegantaInchidere: nasturiMaterial: satin, 100% poliesterModel si culori ca in imaginiSfaturi: (spalat 30 grade , calcat la abur) *Va rugam verificati ghidul de marimi, in cm, de mai jos . OBSERVATII: POT EXISTA ERORI DE 1-3 CM MARIME ..
79RON 120RON
Fără TVA:79RON
 Maneci lungiInchidere: nasturiMaterial: 100% poliester (gen voal)Accesoriu: maieu supraelastic cu bretele subtiri.Model si culori ca in imaginiSfaturi: (spalat 30 grade , calcat la abur) *Va rugam verificati ghidul de marimi, in cm, de mai jos . OBSERVATII: POT EXISTA ERORI DE ..
59RON 120RON
Fără TVA:59RON
Geaca Ama Negru, vedeta acestui sezon, reprezinta fara doar si poate, alegerea ideala pentru asigurarea confortului termic dar si pentru o aparitie extrem de Chic& Stylish!Maneci lungiSnur in talie + elastic spateCuloare ca in imagineInchidere fermoar+ capseGluga cu blanita artificialaMaterial f..
149RON 220RON
Fără TVA:149RON
Geaca Ama Verde, vedeta acestui sezon, reprezinta fara doar si poate, alegerea ideala pentru asigurarea confortului termic dar si pentru o aparitie extrem de Chic& Stylish!Maneci lungiSnur in talie + elastic spateCuloare ca in imagineInchidere fermoar+ capseGluga cu blanita artificialaMaterial f..
149RON 220RON
Fără TVA:149RON
O geaca Chic,intr o nuanta frumoasa de verde, esteideala pentru sezonul rece de Toamna Iarna.Geaca Dream Verde iti va asigura confortul termic de care ai nevoie dar si o aparitie de invidiat. Material fasCuloare ca in imagineInchidere fermoar ascunsBuzunare obliceSnur in talieGluga cu  bla..
149RON 220RON
Fără TVA:149RON
O geaca Chic,intr o nuanta frumoasa de albastru, esteideala pentru sezonul rece de Toamna Iarna.Geaca Minnye Albastru iti va asigura confortul termic de care ai nevoie dar si o aparitie de invidiat. Model supradimensionatGuler inaltSnur in talieCuloare ca in imagineInchidere fermoar + capseMane..
79RON 190RON
Fără TVA:79RON
O geaca Chic,intr o nuanta frumoasa de galben, esteideala pentru sezonul rece de Toamna Iarna.Geaca Minnye Galben iti va asigura confortul termic de care ai nevoie dar si o aparitie de invidiat. Model supradimensionatGuler inaltSnur in talieCuloare ca in imagineInchidere fermoar + capseManeci r..
79RON 190RON
Fără TVA:79RON
O geaca Casual Chic,ideala pentru sezonul rece de Toamna Iarna.Geaca Minnye Negru iti va asigura confortul termic de care ai nevoie dar si o aparitie de invidiat. Model supradimensionatGuler inaltSnur in talieCuloare ca in imagineInchidere fermoar + capseManeci raglan cu brida si terminatie eva..
79RON 190RON
Fără TVA:79RON
O geaca Chic,intr o nuanta frumoasa de roz, esteideala pentru sezonul rece de Toamna Iarna.Geaca Minnye Roz iti va asigura confortul termic de care ai nevoie dar si o aparitie de invidiat. Model supradimensionatGuler inaltSnur in talieCuloare ca in imagineInchidere fermoar + capseManeci raglan ..
79RON 190RON
Fără TVA:79RON
O geaca Casual Chic,intr o nuanta frumoasa de verde, este ideala pentru sezonul rece de Toamna Iarna.Geaca Minnye Verde iti va asigura confortul termic de care ai nevoie dar si o aparitie de invidiat. Model supradimensionatGuler inaltSnur in talieCuloare ca in imagineInchidere fermoar + ca..
79RON 190RON
Fără TVA:79RON
Afişare 1 - 12 din 249 (21 pagini)