Deschide in aplicatie x
AI 99 DE ARTICOLE LA 99RON
POLITICA DE RETURNARE PRODUSE

  1. SCHIMB DE PRODUSE :

Pentru SCHIMBUL DE PRODUSE te rugam sa iti alegi produsele de pe site si sa ne contactezi telefonic la unul dintre numerele de telefon: 0720887272 sau 0720887474.

       Operatorii nostri iti vor prelua si processa schimbul, fara sa fii nevoita sa trimiti tu coletul prin curier. 
       Primul retur va fi cu transport gratuit. In cazul in care se schimba de 2 ori produsul, transportul este suportat de client.

   2.  RETUR FLEXIBIL SI SIMPLU IN 4 PASI  :


1.Anunta intentia de retur fie telefonic la 0720887272 sau 0720887474, fie prin e-mail: contact@topfashion.com.ro sau prin formularul nostru de retur. 

                                 Acceseaza aici formularul nostru de retur.

2.  Asigura-te ca produsul are eticheta in original, toate accesoriile care l-au insotit, daca au fost livrate impreuna cu produsul, si e ambalat corespunzator.

3. Trimite coletul prin curier rapid, la adresa: Soseaua Giurgiului Nr. 202, sector 4, Bucuresti, Cod Postal 40684. Te rugam sa achiti taxa de transport catre noi si sa trimiti coletul fara ramburs. 

ATENTIE! Top Fashion poate solicita ridicarea coletului tau, in termen de 24-48 de ore de la data la care tu soliciti acest lucru. In functie de localitatea din care se ridica coletul, costurile vor fi diferite, respectiv: 12 lei -pentru coletele ridicate din orase principale si 22 lei pentru colete ridicate din localitati cu km exteriori. Suma va fi scazuta din contravaloarea de returnat.

Trimite datele tale: nume, prenume, adresa de ridicare, numar de telefon, cod iban (numar cont banca), la adresa de e-mail: contact@topfashion.com.ro si operatorii nostri iti vor comunica data estimativa a ridicarii.

4.  Dupa primirea articolelor returnate si verificarea acestora, iti vom returna contravaloarea produselor, in contul indicat, in termen de 14 zile calendaristice.