Meniu
Your Cart

Vinde pe Top FashionVINDE PE TOP FASHIONPlatforma noastra iti ofera posibilitate sa te loghezi pe Top Fashion sa adaugi produse in categoriile imbracaminte incaltaminta , accesorii
Daca doresti sa devii vanzator in platforma Marketplace top fashion trimitene un email cu datele companiei tale pe vanzari@topfashion.com.ro 
Dupa ce evaluam si validam profilul companiei , te vom contacta pentru a stabili impreuna detaliile colaborarii.

Despre Top Fashion Marketplace 


Toti partenerii nostri care fac parte din sistemul Marketplace au fost atent selectati si monitorizati ca sa putem asigura standardele de calitate . 
Cand comanzi un produs, transmitem comanda ta partenerului si acesta ti-l va livra impreuna cu toate documentele legale.
Conditiile comerciale, taxele de livrare, politica si taxele de retur, precum si garantiile produselorm; acestea sunt afisate pe pagina dedicata partenerului. 
Platforma noastra incurajeaza productia autoctona si ofera cele mai bune si eficiente soluti pentru producatori.


 1.Produsele pot fi comandate prin toate modalitatile cu care te-ai obisnuit deja: online, telefonic , pe facebook,la numerele afisate in pagina produselor sau in showroom.
 2 Produsele vandute de partenerii informatii de stoc in timp real precum si timpul estimat de sosire la destinatie pentru fiecare localitate din Romania.
 3 Produsele ofertate de partenerii din Marketplace pot fi comandate si platite prin urmatoarele metode: ramburs, cash si card doar in showroom, vei primi facturi                 corespunzatoare de la fiecare partener. 
 4 In cazul in care optezi pentru plata ramburs, vei plati separat fiecare factura in momentul in care ti se livreaza produsele respective, iar plata se va face catre curierul care     efectueaza livrarea.
 5 livrarea produsele achizitionate de la partenerii top fashion se face direct de catre acestia, exclusiv prin curier rapid. 
    Nu se pot face livrari la Showroom sau la sediul partenerului.
    Documentele aferente produselor achizitionate de la partenerii nostri sunt livrate de catre partener impreuna cu produsele comandate. 
    In cazul in care vei comanda simultan produse de la 2 parteneri diferiti, vei primi cate un colet separat de la fiecare partener.
 6 Garantia produselor achizitionate de la partenerii din Marketplace este asigurata de catre partenerul care a vandut produsul, dupa caz.
 7 Atunci cand returnam un produs partenerii din top fashion marketplace au obligatia legala sa accepte returul produselor in 14 zile de la livrare .