Comanda si telefonic la

0720887272

COS DE CUMPARATURI

articol - 0,00 RON

Nu exista nici un articol in cos.

Subtotal: 0,00 RON

Cum ne masuram?

Multe din clientele noastre ne intreaba care e cea mai buna metoda de a se masura pentru a fi sigure ca marimile rochiilor si camasilor TopFashion corespund formei corpului lor. Scopul diagramei de mai jos este de a va furniza toate aceste informatii:

Luarea-masurilor-TopFashion

 1. Bustul: Atunci cand masori bustul trebuie sa ai in vedere cum vei purta noua achizitie: cu sutien sau fara. Daca o vei purta cu sutien e bine sa te masori cu tot cu el insa in ambele cazuri trebuie sa ai in vedere ca metrul trebuie pus in partea cea mai proeminenta a bustului. Pozitioneaza metrul astfel incat sa creezi un cerc si ai grija sa nu alunece. El trebuie sa urmeze la spate linia sutienului iar apoi in fata, sa il duci pana la in zona pieptului. Nu strange pentru a nu afecta masuratoarea, alegand astfel o haina mai mica decat ar trebui. Dimensinile trebuie sa reflecte o zona de confort si lejeritate pe care o vei obtine cu noua tinuta.

2. Zona taliei este deseori gresit masurata pentru ca este confundata cu zona abdominala. Pentru a obtine o valoare corecta a taliei trebuie sa o identifici corect. Poti face acest lucru daca din zona buricului urci 2 cm (luati ca punct de reper 2 degete  aplicate orizontal in partea de sus a buricului si ai identificat zona taliei). Masuratoarea se face in zona ce formeaza o "scobitura" a torsului, mai jos de sani si mai sus de solduri fiind totodata cea mai subtire parte a toracelui.

3. Soldurile trebuie masurate in zona cea mai proeminenta parte a posteriorului si nu in zona dintre talie si posterior, asa cum multi ar crede. Asadar se plaseaza metrul pe partea posterioara si trecandu-l in partea din fata obtinem o masuratoare corecta a soldurilor. Trebuie avut in vedere ca o masuratoare gresita in aceasta zona poate da indicii gresite atunci cand ne alegem o pereche de pantaloni sau o rochie mulata, asadar e foarte important sa masuram corect pentru a face cele mai potrivite alegeri

4. Masurarea lungimii este foarte importanta si, contrar primelor 3 categorii ea poate fi facuta in mai multe feluri. Daca ne alegem o rochie cu bretele sau care incepe de la umeri, indicat ar fi sa ne masuram incepand de la umeri in jos pentru a ne face o idee cat de lunga sau scurta va fi. Daca in schimb, rochia incepe din zona bustului, masuratoarea se va face incepand de la axila, obtinand astfel o dimensiune corecta a lungimii ei.

 

Pentru o buna experienta de shopping si ulterior de purtare a hainelor alese e foarte important sa tinem cont de 3 lucruri: identificarea corecta a zonelor, folosirea unui metru de croitorie si nu a unor surogate a lui si identificarea marimii hainelor dupa propriile dimensiuni, nu invers. Chiar daca practica v-a invatat ca ati purtat mereu marimea S nu alegeti aceeasi marime din comoditate ci acordati-va timp sa va masurati si sa confruntati marimile proprii cu cele din tabelul de dimensiuni pentru fiecare item in parte. Astfel veti fi sigura ca veti face mereu alegerea corecta chiar daca deseori constatati ca nu e neaparat marimea S ci poate fi un M sau un L. Fiecare producator are propriile tipare de masurare asa ca de multe ori diferentele de marimi pot crea confuzii, insa daca ramai fidela dimensiunilor tale nici o alegere nu va fi gresita.

« Femeia poartă haine la modă. Hainele nu o poartă pe ea ». - Mary Quant

 

 

© 2018 Top Fashion Boutique. All Rights Reserved.