Comanda si telefonic la

0720887272

COS DE CUMPARATURI

articol - 0,00 RON

Nu exista nici un articol in cos.

Subtotal: 0,00 RON

Conditii de returnare:

Puteti RETURNA produsele indiferent de motiv in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului ( conform O.G. 34/2014 ) 
PRODUSELE sa fie insotite de eticheta de identificare si accesoriile trimise initial si sa indeplineasca urmatoarele cerinte: sa nu prezinte semne de deteriorare, rupturi, miros de parfum sau transpiratie, urme de roll-on sau alte produse cosmetice, care au fost purtate, sa nu fie fortate la proba cu cusaturi rarite sau descusute, sa nu fi fost spalate si sa aibe miros de detergent sau sapun.
Folositi, va rugam, firmele de curierat rapid, nu expediati coletele prin Posta Romana pentru ca pot aparea probleme la livrare. 
Nu trimiteti colete cu ramburs. Aceste colete NU vor fi ridicate.
Cheltuelile de returnare vor fi suportate de client in cazul tuturor retururilor. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit si faceti retur la mai mult de jumatate din comanda, din costul total al produselor se va scadea taxa de transport, suportata de catre topfashion.com.ro la expedierea comenzii dvs.
Formularul prezentat mai jos este doar un model si nu este obilgatoriu. Puteti returna conform istructiunilor de mai sus fara a completa formularul de retur.


Returnare produse  TOP FASHION

Daca esti un client nemultumit de produsul achizitionat de pe Internet afla ce drepturi ai:
Atunci cand cumperi un produs de la un magazin online este bine sa verifici si ce prevede acordul de returnare a produselor afisat pe site.
Conform legislatiei romanesti in vigoare, companiile care administreaza magazine online sunt obligate sa afiseze pe site “Politica de returnare a produselor”.
Legea care face posibil acest lucru, si care reglementeaza conditiile in care se aplica, este Ordonanta de Urgenta 34/2014  privind regimul juridic al contractelor la distanta.
In calitate de client nemultumit, ai dreptul sa notifici in scris sau telefonic comerciantul ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Legea prevede, deasemenea, ca ai dreptul sa primesti inapoi, in termen de 14 de zile calendaristice, suma integrala pe care ai platit-o pentru achizitionarea produsului( mai putin cheltuielile de transport daca este cazul).
In cazul in care ti-a fost livrat un alt produs decat cel pe care l-ai solicitat (desi specificatiile produsului sunt clar prevazute in cadrul comenzii pe care ai plasat-o pe site-ul  magazinului online) sau ati primit produsul cu un defect, trebuie notifici in scris sau telefonic comerciantul in maxim 5 zile de la primirea produsului si ai dreptul sa returnezi produsul fara cheltuieli suplimentare (compania fiind obligata sa suporte cheltuielile de transport).


Ce responsabilitati ai tu, in calitate de cumparator:

Din pacate, sunt putini aceia dintre cumparatori, care sunt constienti ca au si ei anumite responsabilitati pe care trebuie sa le respecte.
Astfel, esti obligat sa pastrezi cutia si ambalajul original al produsului, toate accesoriile care l-au insotit, precum si fisa tehnica sau alt tip de documentatie, daca au fost livrate impreuna cu produsul. Produsul trebuie trimis inapoi comerciantului insotit de toate acestea.
Deasemenea, produsul pe care-l returnezi trebuie sa fie inapoiat comerciantului, in starea initiala in care a fost primit, fara a fi suferit deteriorari datorate unei folosiri necorespunzatoare.
Atentie! Prevederile legii cumparaturilor la distanta nu se mai aplica in cazul in care nemaiavand rabdare te duci si ridici produsul direct de la sediul companiei chiar daca l-ai achizitionat de pe site-ul magazinului online.

Conform legii:

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 34/2014 , pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicându-se definitiile cuprinse în O.G. 34/2014 .


În cazul în care nu vei fi multimita de produsele primite sau acestea nu se potrivesc le poti returna în termen de maxim 14 zile calendaristice.

© 2018 Top Fashion Boutique. All Rights Reserved.