1.Denumirea companiei: 

 

 1. Denumirea companiei: SC AIZHEHACI S.R.L
 2. Adresa Sediului Social: STRADA POIANA CU ALUNI,NR 6,CAMERA NR.2,BLOC17,SC 3,ET4 AP.89 SECTOR 2 BUCURESTI
 3. Cod unic de inregistrare: 39617266
 4. Nr. Reg. Comertului: J40/9984/12.07.2018
 5. IBAN: RO96INGB0000999908153391
 6. Banca: ING
 7. Telefon: 0720887272
 8. Email: vanzari@topfashion.com.ro


 2. Livrare comanda:

 1. Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
 2. Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.
 3. Incepand cu 2018-03-08 comenzile cu valoare mai mare de300 lei beneficiaza de livrare gratuita.
 4. Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei este de 17.00 lei.
 5. Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

 

3 Conditii de garanție :

 1. Toate produsele comercializate de AIZHEHACI  beneficiaza de garantie pentru o perioada de 1 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

 

 

4 Politica de returnare :

 1. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur aici.
 2. Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
 3. Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

5.Expediati produsele sau inmanati-le direct  la adresa:

 1.  Sos. Giurgiului Nr. 202, Bucuresti, Sector 4 Cod Postal 40684, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.
 2. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .
 3. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
 4. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
 5. Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.